Visszavonult Hegyi Dóra

Akt.:
Hegyi Dóra
Hegyi Dóra - © Fotó: Molnár Péter
Budapest/Debrecen – Huszonkét év után visszavonult Hegyi Dóra, a legeredményesebb magyar női aerobikos, de pályafutását követően sem szakad el a sportágtól.

“A Nemzetközi Torna Szövetségben én képviselem az aerobikos versenyzők, valamint a szakág érdekeit, emellett debreceni egyesületemnél edzősködöm, továbbá versenydresszeket tervezek, díszítek” – nyilatkozta jövőjéről a 26 éves Hegyi Dóra a magyar szövetségnek.

Az idei Világjátékokon párosban ezüstérmes versenyző szerint – aki négyévesen kezdett el sportolni, és fiatalon váltott szertornáról aerobikra – az elmúlt 22 évben a sport olyan emberré változtatta, amilyen lenni szeretett volna.

A 2015-ben csapatban Európa-bajnok, az Európa Játékokon aranyérmes, egyéniben a világkupa-sorozatot megnyerő, tavaly párosban világbajnoki ezüstérmes versenyző a Magyar Kupa-döntő és Hungarian Open eredményhirdetése után ünnepélyes keretek között zárta le aktív versenyzői pályafutását.

– MTI –


Debrecen, Pécs - A pécsi Lauber Dezső Sportcsarnok adott otthont a 13 nemzetet felvonultató Hungarian Open nemzetközi aerobik versenynek, mely a 2017-es év utolsó állomása volt az aerobikosok számára. A múlt hétvégén rendezett megmérettetésen egyben díjazták az idei Magyar Kupasorozat Döntőjének baj...

Hegyi Dóra
Debrecen - Múlt héten az olaszországi Ancona városában rendezték meg az aerobik Európa-bajnokságot, ahol 21 nemzet több mint 600 sportolójának részvételével zajlottak a küzdelmek. A debreceni Flex-HD SE 16 válogatott versenyzője vett részt az eseményen. A magyar aerobik sport legeredményesebb fel...