Visszavágnának a nyári vereségért az újvárosiak

Akt.:
Visszavágnának a nyári vereségért az újvárosiak
© Fotó: Matey István
Balmazújváros – Különleges meccs vár Tamás Lászlóra, hiszen korábbi csapattársaival nézhet farkasszemet.

A táblázat utolsó helyén szerénykedő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a negyedik pozícióban lévő Vasas „albérletében”, a Szusza Ferenc Stadionban lép pályára az OTP Bank Liga tizenharmadik fordulójában, a kezdő sípszó szombaton 15.30-kor harsan fel. A hajdúságiak az előző játéknapon értékes ponttal gazdagodtak a listavezető Videoton ellen (1–1), így jó hangulatban várhatják a következő erőpróbát.

Elszalasztott lehetőség

– Az angyalföldieknek ez lesz a harmadik mérkőzésük egy hét leforgása alatt, ami eléggé megterhelő – hangsúlyozta Tamás László. – Valószínűleg a szakmai stáb emiatt rotálni fogja a csapatot, de bő a keretük, így ettől nem gyengülnek.

Nem lesz könnyű dolgunk, ám bízom benne, hogy sikerül begyűjtenünk a három pontot.”

– Júliusban egygólos vereséget szenvedtünk Michael Oenning együttesétől hazai pályán, de azon az összecsapáson sem voltunk alárendelt szerepben. Korán hátrányba kerültünk, riválisunk próbálta minél többet birtokolni a labdát, ám sikerült sok kecsegtető helyzetet kialakítani, a kapusuk bravúrok sorozatát mutatta be. Szerintem a döntetlen reálisabb eredmény lett volna, sőt, a lehetőségek számából kiindulva a győzelmünk sem okozott volna szenzációt. Korábban szerepeltem a Vasasban, ennek ellenére nem mondanám, hogy másképp készülök erre az ütközetre. Egykori csapattársaim közül többen is maradtak az alakulatnál, Hangya Szilveszterrel például gyakran beszélek. Barátaimmal találkozok a hétvégén, de a pályán ezt félre kell tennünk, majd a lefújás után megvitathatjuk a történteket – jelentette ki a hátvéd, akitől megtudhattuk, hogy Bokros Tiboron kívül mindenkire számíthat Horváth Ferenc vezetőedző.

HBN-BÁ