Visszavághatnak a korábbi kiesésért

Az előző szezonban Horváth Zoltán (9) mindkét bajnokin bevette a szolnokiak hálóját
Az előző szezonban Horváth Zoltán (9) mindkét bajnokin bevette a szolnokiak hálóját
Kisvárda – A kisvárdiak vasárnap indulnak majd ­Szolnokra.

Vasárnap Szolnokon kell vitézkedniük a Kisvárda Master Good játékosainak.

Tavaly még bajnokin találkozott egymással a két csapat. A másodosztályban a várdai meccset a szolnokiak, a Tisza-parti találkozót a kisvárdaiak nyerték, azaz mindkétszer vendégsiker született. Azóta a szolnokiak lefelé, a várdaiak felfelé váltottak osztályt.

Sokan kapnak lehetőséget

Kupamúltja is van a két ­gárdának, hiszen a 2014–2015-ös kiírásban már találkoztak egymással. Akkor oda-­visszavágós volt a párharc, a tét az elődöntőbe jutás volt. Akkor a szolnokiak az NB II.-ben szerepeltek, a Kis­várda az NB III.-ban. A kisvárdai találkozót akkor is a szolnokiak nyerték 3–1-re, a visszavágón 1–1 volt az eredmény, így a ­Tisza-partiak jutottak tovább és kikaptak a Fraditól.

– Sokan lehetőséget fognak kapni azok közül, akik eddig kevesebbet játszottak. Hála istennek bőséges a keretünk. Négy hónapja még ez a két csapat egy osztályban nagyon éles mérkőzéseket játszott egymással. Nagyon tiszteljük a Szolnokot, de természetesen szeretnénk továbbjutni – summázott véleményt Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

Szerdán a felnőtt csapat játékosai úgynevezett green fotózáson vettek részt. Az MTVA-tól érkezett a stáb, és a képeket a mérkőzések közvetítésének feliratozásához, valamint a gólösszefoglalók háttéranyagaihoz használják majd fel.

– ML –