Visszavághat az MVFC a pesti vereségért

Visszavághat az MVFC a pesti vereségért
© Fotó: Derencsényi István, archív
Berettyóújfalu – A kupahétvége után újabb bajnoki összecsapás vár az MVFC-Berettyóújfalu csapatára: a férfi futsal NB I. 17. fordulójában, pénteken 18.30-tól az FTC látogat a Pálfi István Rendezvénycsarnokba.

Ahogy arról beszámoltunk, a Mezei-Vill 3–2-re kikapott a későbbi győztes Haladástól a Magyar Kupa elődöntőjében, így nem is jutott be a fináléba.

Az élről várja az alapszakasz utolsó előtti körét az Újfalu, mely 37 pontot gyűjtött eddig, a Fradi 17 egységgel a hetedik. Igen imponáló a mérlege Trencsényi Jánoséknak, tizenkét győzelmük mellett egy döntetlen és három vereség szerepel a csapat neve mellett. Nem sok együttes mondhatja el magáról, hogy a 2017/18-as szezonban le tudta gyűrni a Berettyót, de az FTC ezek közé tartozik. Még november 17-én, Budapesten 3–2-re diadalmaskodtak a hazaiak. A hajdú-bihariaknak tehát minden okuk megvan a visszavágásra.

HBN


Berettyóújfalu, Debrecen, Hajdúböszörmény - A Mezei-Vill és a DEAC is elvérzett az elődöntőben, a HTE vasárnap is játszhat. Szombaton rendezték a női és férfi futsal Magyar Kupa elődöntőit a nyíregyházi Continental Arénában. A férfiaknál a Haladás nagy csatában verte a Berettyóújfalut 3–2-re, ell...