Visszatért a pályára Schumacher fia

Akt.:
Visszatért a pályára Schumacher fia
A legendás Forma 1-es autóversenyző, Michael Schumacher 16 éves fia, Mick Schumacher édesapja nyomdokaiba szeretne lépni, bár nemrég elég nagy balesete volt.

Mick Schumacher jelenleg a Formula 4-es osztályban hajtja a vasat Németországban. Hetekkel korábban több, mint 160 km/órás sebességgel ütközött, csak most tért vissza a pályára. Az Oschersleben-ben található versenypályán tesztelt, de ismét a kavicságyban kötött ki. Schumi fia hét éven át gokartozott, most sikerült feljutnia a Formula kategóriára alsó osztályába.

A korábbi baleset Lausitzring versenypályán történt és bár nagy sebességgel ütközött, nem sérült meg. A főköne, Frits van Amersfoort szerint még egy kis időre van szüksége, hogy kiheverje a balesetet, illetve édesapja állapota is aggaszthatja.

Michael Schumacher még mindig nem épült fel a 2013 decemberében történt síbalesetből. Schumi 91 Forma 1-es futamgyőzelemmel és 7 bajnoki címmel büszkélkedhet. Philippe Streiff, egy korábbi F1 versenyző azt nyilatkozta, hogy már képes beszélni és kezdi felismeri a rokonait. A gyógyulás azonban még hosszú folyamat lesz.
hirdetés