Visszatérnek a debreceni ultrák, pokoli hangulat várhatja a letteket

Akt.:
Visszatérnek a debreceni ultrák, pokoli hangulat várhatja a letteket
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Az ultrák az Európa Liga-visszavágóra visszatérnek a Nagyerdei Stadionba.

Végre ismét futballhangulat lesz a Loki-mérkőzésén – derült ki a cívisvárosi ultrák kedd esti közleményéből. A fanatikusok hosszas mérlegelés után döntöttek úgy, ezúttal felfüggesztik bojkottjukat és igyekeznek belehajszolni a kedvenceiket a győzelembe. Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a nyilatkozatot:

Tisztelt szurkolótársaink!

Alapvetően a regisztrációs rendszer is értelmetlen, könnyen kicselezhető olyan személyek számára is, akikre hivatkozva egyáltalán bevezették! A DVSC most úgy határozott, hogy az eddig megszokott személyes adatok közül „csak” a nevünket kéri el a soron következő EL-mérkőzésre. Ez a könnyített jegyeladási rendszer egy még kevésbé konzekvens döntés, hisz önmagában a belépőre nyomtatott név semmilyen felelősségre vonásban nem tud segítséget nyújtani az eljáró feleknek.

Mivel a jegyértékesítők kétkednek egy nemzetközi mérkőzésre anonim jegyeladást biztosítani, tartva egy esetleges konfrontálódástól a Rendőrséggel, így a szervezett szurkolói csoportok kénytelenek voltak mások helyett is felelős döntést hozni. Hosszasan mérlegeltük a csütörtöki FK Skonto elleni mérkőzés súlyát, és azt, hogy milyen feltételekkel tudnánk belépni a stadionba. Csapatunk érdekeit szem előtt tartva egy nehéz döntés született, miszerint – sokak örömére – az Ultras Debrecen erre a mérkőzésre visszatér a Nagyerdei Stadionba és teljes mellszélességgel támogatjuk a fiúkat!

Kérjük a táborral szimpatizálókat, akik velünk szolidálva eddig a bojkott mellett döntöttek, váltsák meg jegyeiket és buzdítsuk együtt győzelemre a Lokit!

A debreceni szervezett szurkolói csoportok, Loki Szurkolók Egyesülete


Frissebb:

A drukkerek bíznak abban, hogy nem lesz névre szóló jegyeladás a Skonto ellen
Debrecen – “Nem vagyunk hajlandóak elfogadni, hogy Ön a klubunk számára kötelezettségként kíván előírni egy olyan dolgot, magyarán a névre szóló jegyértékesítést, ami csupán egy lehetőség lenne.” A Debreceni Szervezett Szurkolói Csoportok Uzonyi Attila ezredesnek címzett nyílt levelét változtatás nélkül közöljük.
Sporthírek