Helyi közélet

2012.08.08. 12:24

Nézőpont: Az évek, meg a rutin

A BATE Boriszov–Debreceni VSC Bajnokok Ligája selejtező első meccsének hosszabbításában bekapott gól annyira bosszantott minden Loki-hívőt, hogy elmulasztottunk valamit kiemelni: a Loki még ezzel a döntetlennel is hatalmas bravúrt ért el Fehéroroszországban. Boros Norbert jegyzete.

A BATE Boriszov–Debreceni VSC Bajnokok Ligája selejtező első meccsének hosszabbításában bekapott gól annyira bosszantott minden Loki-hívőt, hogy elmulasztottunk valamit kiemelni: a Loki még ezzel a döntetlennel is hatalmas bravúrt ért el Fehéroroszországban. Boros Norbert jegyzete.Egyszerűen nem lehetett szó nélkül elmenni a BATE elmúlt négy éve mellett, hiszen a kék-sárgák vagy a Bajnokok Ligája, vagy az Európa Liga csoportkörében töltötték a tavaszt. Az is kiderült, idén sem gondolják másként a programjukat, erre a legjobb bizonyíték, hogy közel 30 ezer szkopjei szurkoló előtt gól nélküli döntetlennel ejtették ki a Vardart.

Annak ellenére, hogy a Loki várhatta kedvezőbb helyzetből a nyíregyházi visszavágót, a boriszoviak annyira magabiztosan érkeztek hazánkba, mintha többgólos előny birtokában lettek volna. Már a mérkőzés előtt sugárzott róluk a határozottság és az önbizalom, amit a pályára is magukkal vittek. A BATE az első perctől kezdve a kezében tartotta a meccs irányítását, s tiszta szívvel kijelenthető, teljesen megérdemelten jutott a BL playoffjába.

A jobbtól nem szégyen kikapni, pláne, ha mindent megtettek a sikerért a srácok. Öröm az ürömben, hogy nem ért véget a kupakaland a Loki számára, hiszen az Európa Liga várja Szakály Péteréket, való igaz, igazi sztárcsapattal is szembekerülhetnek a lokisták, akár az olasz Internazionale, az angol Liverpool, vagy éppen a francia Olympique Marseille is lehet a következő rivális.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában