Visszatér a Depresszió

Szombaton Depresszió lemezbemutató koncert
Szombaton Depresszió lemezbemutató koncert
Nyíregyháza – Szinte napra pontosan egy évvel A kés hegye turné után ismét Nyíregyházára látogat a zenekar.

Az egyik legnépszerűbb hazai rock-metal bandának számító Depresszió 2000-es megalakulása óta nyolc lemezt, 23 videoklipet, egy Blu-ray-t, négy DVD-t, egy kis-, egy válogatás-, valamint egy koncertlemezt készített. A – négyszeres arany és egyszeres platinalemezes – négytagú formáció több kiadványával is vezette a hazai lemezeladási listákat.

Vendégekkel jönnek

Sikeres önálló turnék mellett évek óta a hazai fesztiválok egyik kiemelt produkciójaként lép színpadra a csapat. Az elmúlt tizennyolc évben több mint nyolcszáz koncertet adott a Depresszió, mely olyan világsztárok előtt lépett színpadra, mint a Korn, Marilyn Manson, a Sepultura vagy a Kosheen.

A zenekar nyolcadik, Válaszok után… című albuma tavaly október 20-án jelent meg, alig két hét alatt a Mahasz TOP-listájának élére tört, november 8-án pedig örömmel jelentették be, hogy aranylemez lett az új korong. Előkarácsonyi ajándékként december közepén a teljes albumot megosztotta Youtube-on a rajongókkal a Depresszió; kis pihenő után pedig februárban koncertkörútra indultak a srácok, melynek egyik állomása a Club Hollywood. A zenekar március 23-án, pénteken 21.30-kor kezd, előtte a Mir­ror és az Ørdøg izzítják be a közönséget.

KM