Visszakerült tulajdonosához az ellopott motorkerékpár

Visszakerült tulajdonosához az ellopott motorkerékpár
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni körzeti megbízottak egy nap alatt elfogták a tolvajokat és visszaadták a kétkerekűt a tulajdonosának – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. december 5-én 15 óra körül arról, hogy motorkerékpárját egy Sámsoni úti bolt előtt hagyta, azonban mire kijött az üzletből, a jármű eltűnt. A rendőrök a helyszínen tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként a debreceni körzeti megbízottak kiderítették, hogy két helyi férfi lopta el a motorkerékpárt a bolt elől. Az egyenruhások 2018. december 6-án 8 óra körül elfogták a 42 éves T. Zsoltot és társát, a 29 éves V. Tamást, akiket a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. A két férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondták, hogy a motort eladták egy ismerősüknek. A rendőrök lefoglalták a kétkerekűt, majd visszaadták a tulajdonosának – írja a police.hu.

motor2Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.