Visszajött elbúcsúzni az elhunyt?

Visszajött elbúcsúzni az elhunyt?
© Illusztráció
Debrecen – Olvasóink nem restek, érkeznek szorgalmasan a szellemsztorik hozzánk. Egy olvasónk édesapja a debreceni Kenézy Kórházban hunyt el, miközben otthon különös dolgok történtek a házban. A kutya szinte megbolondult, az ezeréves ébresztőóra pedig elindult.

„Édesapám a halálakor a Kenézy Kórház szeptikus osztályán feküdt, az őrzőszobában, ezért lehetett tudni, hogy pontosan mikor távozott közülünk.

Otthon, a vitrinben lévő régi, már nem is működő mechanikus csörgőóra elkezdett csörögni úgy, hogy az ébresztőbeállítás nem is az adott időponthoz volt igazítva. Mindeközben a kis keverék kutyusunk majd’ megveszett, fel-alá rohangált a lakásban és borzalmas hangon ugatott, rá sem ismertünk.

Hiszem, hogy utoljára hazatért, mielőtt ment, ahová mennie kellett. Álmainkban sokszor láttuk Őt még évekig.”
Küldjön nekünk kísértetsztorikat!
Visszajár a plébános harangozni? Rejtélyes dolgok történnek az Ön településén? Van egy elhagyatott ház, amit inkább elkerülnek arrafelé? Ha nem csak olvasni szereti a túlvilági történeteket és ismer egyet-kettőt, feltétlenül ossza meg velünk!


Amennyiben történetét megosztja velünk, Ön tudomásul veszi, hogy a levelében leírtak szerzői jog védelme alatt nem állnak. A szerkesztőség a történet valóságtartalmáért felelősséget nem vállal.