Visszajárt a téglási panzióba kísérteni a szörnyethalt munkás?

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: telegraph.co.uk
Téglás – A 4-es főút mellett épülő panzió állványáról leesett egy munkás még 89-ben és szörnyethalt. A 18-as szobában utána kísérteties dolgok történtek olvasónk szerint.

A sztori az olvasónk szerint 1989-re nyúlik vissza. A helyszín egy épülő panzió a 4-es út mellett. Az épület építésekor egy munkás leesett az állványzatról és szörnyethalt. Később a 90-es évek közepén az a pletyka terjedt, hogy a panzió 18-as számú szobáját soha senkinek nem adják ki. Hogy miért? Mert akik ott aludtak mind arról számoltak be, hogy álmukban éjjel egy sárga overálos férfi véres késsel kocogtatja az ablakot! A munkás egyébként a pletykák szerint a 18-as szoba előtti állványzatról zuhant le.

„Jómagam többször is jártam az egykor elhagyatott épületben és valóban nagyon kísérteties látványt nyújtott. A 18-as szoba ajtaján nem volt kilincs. Miután kinyitottuk érdekes látvány fogadott: a szoba tele döglött legyekkel, az ablak pedig nyitva. Azóta az épületet felújították és jelenleg is üzemel. Hogy a 18-as szoba kísértete hogy viselte az átalakításokat? Nos erről talán egy ott eltöltött éjszaka után lehetne nyilatkozni!”
Küldjön nekünk kísértetsztorikat!
Visszajár a plébános harangozni? Rejtélyes dolgok történnek az Ön településén? Van egy elhagyatott ház, amit inkább elkerülnek arrafelé? Ha nem csak olvasni szereti a túlvilági történeteket és ismer egyet-kettőt, feltétlenül ossza meg velünk!


Amennyiben történetét megosztja velünk, Ön tudomásul veszi, hogy a levelében leírtak szerzői jog védelme alatt nem állnak. A szerkesztőség a történet valóságtartalmáért felelősséget nem vállal.