Visszajáró vendég volt egy betörő a debreceni hotelben

Visszajáró vendég volt egy betörő a debreceni hotelben
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy debreceni hotelbe.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást A. István debreceni lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. május 9-én 12 óra 40 perc körül a rendőrök egy Debrecenben, a Kartács utcában található – jelenleg használaton kívüli – hotelnél éppen helyszíni szemlét végeztek, amikor azt vették észre, hogy az épület körül egy fekete kesztyűt viselő férfi sétál, akinek az egyik kezében egy csavarhúzó volt. A nyomozóknak a debreceni férfi azt mondta, hogy ő csak azért ment be a területre, mert futás után hazafelé tartott és a hotelnél szokta az útját lerövidíteni. A. István ruházatát a rendőrök átvizsgálták, amely során a nála lévő hátizsákban villáskulcsot, csavarhúzót, kesztyűt és fekete színű ruházatot is találtak.

Rosszkor volt rossz helyen Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított 36 éves férfit a nyomozók kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint A. István a hotelben többször megjelent, ott több szobát átkutatott és műszaki cikkeket, csaptelepeket, csöveket és más értéktárgyakat készített össze, amelyeket el akart tulajdonítani. A férfi beismerő vallomást tett.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészség részére.

– police.hu –


Combon harapta a biztonsági őrt a betörő egy debreceni hotelben

Debrecen – A rendőrök elfogták a betöréssel gyanúsított két személyt.

hirdetés