Helyi közélet

2015.01.26. 13:18

Átrepült a vályú, lebukott a tettes

Derecske - A derecskei rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a pocsaji férfival szemben, aki a gyanú szerint ellopta szomszédja etetővályúját.

Derecske - A derecskei rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a pocsaji férfival szemben, aki a gyanú szerint ellopta szomszédja etetővályúját.A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrse lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy pocsaji lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. január 21-én 20 óra körül Pocsajon, a Széchenyi utcán egy férfi átmászott a szomszédja kerítésén, majd ott az udvaron található vasból készült etetővályút megfogta és átdobta a saját ingatlanára.

Az utcában járőröző rendőrök meglátták a tettest, akit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogtak és a Pocsaji Rendőrőrsre előállítottak. A nyomozók a 41 éves Sz. Vincét gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást 2015. január 22-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában