Visszafordult a Ryanair London-Budapest járata

Budapest – Visszafordult a Ryanair péntek délutáni London-Budapest 8445-ös járata – tájékoztatta a gép egyik utasa az MTI-t. A járat utasai azóta megérkeztek a Liszt Ferenc-repülőtérre.

Keszy-Harmath Zoltán – aki maga is pilóta – elmondta, hogy a Boeing 737-es a menetrend szerint 11.45-kor elindult London-Stanstedről, majd a francia partoknál visszafordult. Az utasok a londoni Stansted repülőtéren vártak új gépre.

Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója a Ryanair tájékoztatása alapján azt közölte az MTI-vel, hogy a gép – amely 15.10-kor érkezett volna Budapestre – műszaki okok miatt fordult vissza.

A Budapest Airport interneten közzétett járatinformációja szerint az érintett járat 17 óra 41 perckor leszállt Ferihegyen.

A Ryanair diszkont légitársaság az MTI megkeresésére közölte, egy lehetséges kisebb műszaki problémát jelző figyelmeztetőfény gyulladt ki a pilótafülkében, ezért fordult vissza a gép. Az utasokat a további késés elkerülése érdekében szállították át egy helyettesítő járatra – írták.

– MTI –
hirdetés