Visszaeső pénztárcatolvajt keresnek a debreceni rendőrök

Visszaeső pénztárcatolvajt keresnek a debreceni rendőrök
© Fotó: police.hu
Debrecen – Az egyenruhások ismét a lakossághoz fordulnak segítségért.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Egy nő feljelentést tett a rendőrségen, mert ismeretlen elkövető eltulajdonította a táskájában lévő pénztárcát, amíg vizsgálatra várt Debrecenben, a Bartók Béla úti kórházban. Az eset 2017. január 10-én történt, valamikor 12 és 14 óra között.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Az eljárás során megállapítást nyert, hogy az elkövetőnek nem ez az egyetlen bűncselekménye: további pénztárcákat emelt el február 7-én 9 óra körül egy menetrend szerinti autóbuszon egy férfi zsebéből, február 13-án reggel a Bethlen utcai rendelőintézetben egy sorban álló nő nyitott táskájából, február 17-én, az 1-es villamoson pedig egy harmadik hölgytől is.

A bűncselekmények elkövetője az ellopott bankkártyákkal ATM automatákból próbált meg többször pénzt felvenni.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli – tette közzé a police.hu.