Visszaáll a forgalmi rend a Nagyállomásnál

Akt.:
Visszaáll a forgalmi rend a Nagyállomásnál
© Fotó: Matey István
Debrecen – A Nyugati kiskörút építési munkálatai hamarosan a végéhez érnek. A Piac utca–Erzsébet utca csomópont forgalmi rendje visszaáll.

A kivitelező tájékoztatása alapján 2015. október 30-án, üzemkezdettől, mind a Piac utcáról, mind pedig az Erzsébet utcáról ismét lehetséges majd a balra kanyarodás. A 42/42A és az A1 jelzésű autóbuszok ismét az eredeti útvonalon, a menetrendben feltüntetett megállóhelyek érintésével közlekednek.

A 42/42A és A1-es autóbuszok 2015. október 30-ától, ismét a Piac utcáról a Homokkerti felüljáró felé balra kanyarodva közlekednek és a forgalmi jelzőlámpa előtti Nagyállomás elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

A Segner tér irányába az 5/5A jelzésű trolibusz, valamint a 10/10A/10Y-os, 39-es és 46/46E/46Y-os autóbuszok várhatóan 2015. november 8-án, üzemzárásig továbbra is az áthelyezett MÁV-rendelő elnevezésű megállóhelyen állnak meg. A 30/30A jelzésű autóbuszok pedig ezt megállóhelyet nem érintik.

A Nagyállomás irányába található MÁV-rendelő elnevezésű megállóhely szintén 2015. november 8-án üzemzárásig lesz lezárva. Az autóbuszok és trolibuszok legközelebb a Mentőállomás és a Nagyállomás megállóhelyeken állnak meg.

– Csohány Andrea –
hirdetés