Vissza szeretne lépni az év művésze-jelöltségtől Dánielfy Gergő

Akt.:
Dánielfy Gergő
Dánielfy Gergő - © Fotó: archív
Debrecen – „Ahhoz, hogy én valaha is művész lehessek, sok-sok tapasztalás, tanulás és rengeteg idő kell” – írja közösségi oldalán a debreceni zenész.

Dánielfy Gergő vissza szeretne lépni Dehir.hu-n indult szavazástól, amelyben az év debreceni művészét keresik. Az énekes erről saját Facebook-oldalán tájékoztatta rajongóit.

„Nagyon köszönöm a bizalmat, hogy rám is gondoltak, de ezt a jelöltséget nem vállalhatom. Miért? Nagyon egyszerű oka van. Én még egyetemista vagyok, Színművészetire járok és úgy érzem, hogy utam elején járok. Nem gondolom, hogy a nevem Ráckevei Anna Jászai-díjas, Érdemes művésznő mellé tehető egy ilyen kérdésben, hogy ki legyen az év művésze Debrecenben!” – áll a bejegyzésben.

Dánielfy Gergő Facebook-posztja itt teljes egészében elolvasható:


Dánielfy Gergő az idei Campuson
Hajdú-Bihar - Fiatal zenészek kaptak elismerést, a nyertesek öt új dalt vehetnek fel, hanghordozót és klipet készíthetnek. A debreceni Dánielfy Gergő nevét az idei Dal című többrészes show-műsorból ismerte meg az ország, ahol Azt mondtad című dalával a zsűri és a közönség szívébe is belopta magát...