Vissza akarnak vágni!

Akt.:
Vissza akarnak vágni!
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – Papp Ferenc szerint a Balmaz következő riválisa elsősorban a védekezésre összpontosít majd.

A hétvégén a 26. fordulóra kerül a sor a másodosztályban: a bajnokságban nyolc mérkőzés óta veretlen, jelenleg az ötödik helyen álló Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vasárnap 17.30-kor a Szeged ideiglenes otthonában, Gyulán próbálja meg tovább nyújtani nagyszerű sorozatát. Amíg az Újváros a mezőny legjobb formában lévő együttese, addig Klausz László tanítványai gödörben vannak, ugyanis legutóbbi három találkozójukon pont nélkül maradtak. A két együttes legutóbb október végén mérte össze erejét az NB II-ben, akkor a Tisza-partiak Germán Tamás 8. percben született találatával 1–0-ra diadalmaskodtak. A rutinos csatár tizenegyesből vette be Horváth László kapuját.

Csalóka helyezés

– Nagy hibát követnénk el, ha abból indulnánk ki, hogy a szegediek csupán a tizedik pozíciót foglalják el a táblázaton, ettől jóval nagyobb játékerőt képviselnek – kezdte az esélylatolgatást Papp Ferenc, a Balmaz 26 esztendős középső védője. – Rendkívül nehéz összecsapásra számítunk, hiszen ellenfelünk több labdarúgója már magasabb szinten is letette a névjegyét. Úgy gondolom, a csongrádiak elsősorban a védekezésre összpontosítanak majd a bajnokin. Vissza akarunk vágni az őszi vereségért, engem különösen fűt a motiváció, hiszen azon a találkozón a kezezésemet követően ítéltek ellenünk büntetőt, amelyet értékesítettek a vendégek. Hosszú ideje tartó veretlenségünket ugyancsak szeretnénk megőrizni. Vasárnap reggel indulunk majd a meccs helyszínére, közösen megebédelünk, majd egy hotelben fogjuk kipihenni a fáradalmakat.

Feczkó Tamás alakulata a legutóbbi játéknapon a listavezető Gyirmótot fektette két vállra. Valószínűleg ebből a sikerből jelentős önbizalmat merítenek a hajdúságiak.

– Kiváló hangulatban zajlottak az edzések a héten. Korábban már többen kiemelték a balmazújvárosi csapategységet, ezzel kapcsolatban én is csupán pozitív jelzőket tudok megfogalmazni, nagyszerű hangulat uralkodik az öltözőben – zárta mondandóját Papp.

HBN-BÁ
hirdetés