Virtuális múzeummal készült a DK a korrupcióról

Debrecen – Az országban második „bemutatóhelyre”, a hajdúsági megyeszékhelyre érkezett a Demokratikus Koalíció (DK) Nemzeti Korrupciós Múzeumának nevezett vándorkiállítás csütörtökön.

A „tárlatvezető” Varju László országgyűlési képviselő, a DK alelnöke, valamint Varga Zoltán önkormányzati képviselő volt. A virtuális múzeumba a DK szerint a korrupciógyanús beruházások kerültek. Így pártjuk idesorolja a debreceni Móricz Zsigmond kollégium eladását, valamint a nyugati elkerülő kiskörút beruházását.

Mindenki ismeri Gyurcsány Ferenc beismerését a nevével fémjelzett hazudozásokról. Úgy tűnik, a délután is csatlakozott azon napszakokhoz, amelyben Gyurcsányék kerülik az igazmondást – reagált a DK csütörtök délutáni akciójára Balázs Ákos, a városi közgyűlés Fidesz-frakció vezetője. Hozzátette: a Gyurcsány-párt „vándorcirkuszán” kiderült, hogy Varga Zoltán és Varju László elfelejtették a nokiás dobozok, a telekcserék, ingatlanpanamák és offshore cégbirodalmak korszakát, és visszautasítják az alaptalan vádaskodásokat.

HBN