Virágkarnevál: fontos infók autósoknak

Akt.:
Virágkarnevál: fontos infók autósoknak
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A közlekedőknek forgalomkorlátozásra kell számítaniuk Debrecenben a 49. Virágkarnevál idején – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu-n megjelentetett tájékoztatás szerint a közlekedőknek augusztus 19-től augusztus 21-ig a város több pontján útlezárásokra, megállási és várakozási tilalmakra kell számítaniuk.

A 49. Debreceni Virágkarneváli menet útvonala: Petőfi tér – Piac utca – Kossuth tér – Hatvan utca – Bethlen utca – Egyetem sugárút – Nagyerdei körút – Nagyerdei Stadion.

A rendezvényre gépkocsival városunkba érkezők részére a Nagyerdei Stadion javasolt megközelítési útvonala:

  • a 35-ös, 33-as számú fő út irányából: Böszörményi út- Doberdó utca-Móricz Zsigmond körúton
  • a 4-es számú fő út felöl: Hadházi út – Nagyerdei körút vagy Benczúr Gyula utca útvonalon
  • a 48-as, 471-es és 47-es főút irányából: Kassai út – Benczúr Gyula vagy Hadházi út útvonalon

A várakozásra kijelölt terület: a Pallagi úton kialakított parkolók, Nagyerdei körút, Benczúr Gyula utca, Ady Endre sugárút és az Oláh Gábor utcai várakozóhelyek.


Oldtimerek felvonulása a 2017-es virágkarneválon
Debrecen - Jó, ha tudja, hogy ne érje meglepetés. A Debreceni Közterület Felügyelet közleménye. Augusztus 20-án rendezik meg a 49. Debreceni Virágkarnevált. A Debreceni Közterület Felügyelet közleményben értesíti a gépjárművezetőket, valamint a rendezvényre látogató vendégeket, hogy a Debreceni ...

Debrecen - A virágkarneváli programsorozat keretében rendezik meg a Kossuth téren a 3D Mapping épületvetítést. A zavartalan lebonyolítás érdekében és a várhatóan nagyszámú néző miatt augusztus 17-én, 18-án és 19-én 21 órától éjfélig mindkét villamosvonalon változik a közlekedés. A villamosok két ...