Virágkarnevál – Elmaradnak a Nagyerdőbe tervezett programok

Debrecen, 2015. augusztus 20., csütörtök (MTI) – A folyamatos esőzés miatt a virágkarneváli hét csütörtöki, debreceni Nagyerdőbe tervezett programjai elmaradnak – közölte a karnevál sajtófőnöke az MTI-vel.


A Békás-tó partján nem tartják meg a művészeti csoportok fellépését, a karneváli fiesztát, elmarad az Alma együttes koncertje a nagyerdei szabadtéri színpadon és elmaradnak az Értékszigetre tervezett, a hajdú-bihari települések értékeit bemutató programok is – mondta Kerekes Sándor.

Az én virágkarneválom című pályázat eredményhirdetését csütörtökről szombatra halasztották és a IV. Galiba Gyermekfesztivál – Junior Virágkarnevál programja közben, Debrecen főterén tartják majd meg – fűzte hozzá.

Kerekes Sándor tájékoztatása szerint a virágkarneválon résztvevő folklórcsoportok bemutatóját a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterének esőtől védett helyszínén, az úgynevezett hallban rendezik meg csütörtök délután.

Este megtartják a stadionban a 46. Debreceni Virágkarnevál impozáns, Karneváléj című gálaműsorát, bár az erősen felázott gyepszőnyeg miatt a virágkocsik nem hajtanak be a stadionba.

A Karneváléj című műsor közönsége ugyanakkor belépőjegyével a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén kiállított virágkocsikat testközelből is megtekintheti – jelezte a sajtófőnök.

– MTI –
hirdetés