Villant a kés egy debreceni villamosmegállóban

Villant a kés egy debreceni villamosmegállóban
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogtak és kihallgattak a 30 éves férfit – derül ki a police.hu-n megjelent közleményből.

Egy jegyellenőr tett bejelentést a rendőrségre március 26-án 19 óra körül arról, hogy egy debreceni villamosmegállóban egy jegy nélkül utazó férfi megfenyegette őt és munkatársait egy késsel – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a férfi keresésébe kezdtek.

A rendőrségi közlemény szerint a járőrök a 30 éves komádi lakost a közelben igazoltatták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy a büntetést akarta elkerülni, ezért fenyegetőzött.

Vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.


Debrecen - A tilos jelzésnél ütötték meg és lökték fel a motorost Debrecenben, a gyanú szerint egy közlekedési incidens miatt - adta hírül a police.hu. A rendőrséget hívta egy férfi március 23-án 12 óra körül és arról tett bejelentést, hogy Debrecenben, a Szent Anna utcán motorjával közlekedett, ...

Budapest - Fokozott ellenőrzésbe kezd a rendőrség a vonatokon és a vasútállomásokon - közölték a police.hu-n hétfőn. A Railpol (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált ellenőrzés kedden 7 órakor kezdődik és 24 órán át tart. Az akció célja a személyszállító vonatokon, vasútállom...