Villamosmegállóban verekedtek – Rendőrségi hírek a megyéből

Villamosmegállóban verekedtek – Rendőrségi hírek a megyéből
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 5 főt pedig az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt.

Az egyenruhások 23 személyt állítottak elő, ebből 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendőrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

A Debreceni Rendőrkapitányság – szabadlábon hagyásuk mellett – nyomozást indított garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két férfival szemben. A rendelkezésre adatok szerint 2014. július 25-én 23 óra 30 perc körüli időben két férfi, előzetes szóváltást követően összeverekedett Debrecenben, a Nagyerdei körúton található egyik villamosmegállóban. A közelben tartózkodó polgárőrök visszatartották a két garázdát, akiket a helyszínre érkező rendőrök elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A 24 éves nyírbogáti T. Károlyt és a 21 éves helyi P. Richárdot a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – nyomozást rendelt el egy 30 éves férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 25-én 23 óra 40 perc körüli időben telefonon érkezett állampolgári bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy férfi Debrecenben, a Petőfi téren több kukát megrugdosott, majd felborított és a szemetet szétszórta a környéken. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol elfogták a garázdát, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a 30 éves V. Józsefet gyanúsítottként kihallgatták. A helyi lakos elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság