Villamosbaleset a Nádor utcánál

Akt.:
Villamosbaleset a Nádor utcánál
© Fotó: Matey István
Debrecen – Egy személygépjármű ütközött a 2-es villamossal a Nádor utcánál. Személyi sérülés nem történt, a helyszínelés ideje alatt a 2-es villamosok a Kölcsey Központtól szakaszosan közlekedtek – adta hírül a DKV.

Az új útvonal a Kölcsey Központ, Dienes László Középiskola, Kölcsey Központ, illetve a Dienes László Középiskola, Doberdó utca és Dienes László Középiskola volt.

Mint a DKV írja, a helyszínelés délután 3 óra előtt befejeződött, a 2-es villamosok a Szent Anna utcától megszakítás nélkül közlekednek.

1L2A1111Fotó: Matey István

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a villamosok egy korábbi technikai hiba miatt a probléma megoldásáig két szakaszban járnak, változásokra készüljön tehát, aki felszállna az egyesre vagy a kettesre.


Kövesse élőben a debreceni közlekedési helyzetet a Waze térképének segítségével:


Debrecen - Technikai okok miatt az 1-es és 2-es villamosok két szakaszban közlekedtek a probléma megoldásáig - adta hírül a DKV. A villamosok a közös vonalon a Nagyállomás – Szent Anna utca – Nagyállomás szakaszon közlekedtek, majd így alakult az útvonaluk: 1-es villamos: Szent Anna utca – E...