Villámgyorsan kapták el a Darabos utcai trafikrablót, nem maradt el a rendőrök jutalma

Akt.:
Villámgyorsan kapták el a Darabos utcai trafikrablót, nem maradt el a rendőrök jutalma
© Fotó: police.hu
Debrecen – Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya négy beosztottját részesített elismerésben, akik egy órán belül elfogták azt a férfit, aki Debrecenben kirabolt egy dohányboltot.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2016. május 15-én 11 óra körül a gyanúsított bement a Darabos utcában található Nemzeti Dohányboltba Debrecenben, ahol rosszullétet színlelve vizet kért az eladótól. Amikor az üzlet alkalmazottja oda akarta adni a pohár vizet, a férfi elővett egy kést a zsebéből és a bevételt követelte. A fenyegetés hatására a nő átadta a kasszában lévő készpénzt a támadónak, aki a helyszínről elmenekült.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőrök az elkövetéstől számított egy órán belül a Hajdúdorog és Hajdúböszörmény közötti úton, egy taxiban fogták el a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit.

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya 2016. május 18-án elismerésben részesítette a példás gyorsasággal végrehajtott elfogásban részt vevő négy beosztottját, akik kiemelkedő szakmai tevékenységet nyújtottak.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Az elismerést a rendőr dandártábornok a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kistanácstermében adta át Hárnási Zsolt r. tözszászlósnak, a Debreceni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály beosztottjának, Lipécz Attila András c. r. zászlósnak, a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály beosztottjának, továbbá Sándor János r. őrmesternek és Szabó Gábor c. r. törzsőrmesternek, a Hajdúdorogi Rendőrőrs beosztottjainak.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok kiemelte, hogy a rendőrök gyors helyzetfelismerésének eredményeként egy súlyos bűncselekményt tudtak hamar felderíteni, ezért őket példaként állította a megyei rendőr-főkapitányság beosztottai elé.

– police.hu –


Videó: Rosszullétet színlelt, majd elővett egy kést
Debrecen – A rendőrök egy órán belül elfogtak egy férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy dohányboltot.


Videó: Előzetesben a debreceni trafikrablás gyanúsítottja
Debrecen – A Debreceni Járásbíróság elrendelte annak a 20 éves férfinak az előzetes letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy dohányboltot.


Nem várt fordulat: a kamupuszis unoka rabolta ki a debreceni trafikot
Debrecen – Még a saját nagymamáját is kirabolta a gyanú szerint az a fiatalember, akinek fegyveres rablás miatt elrendelte előzetes letartóztatását a debreceni bíróság – számolt be az RTL Híradója.

hirdetés