"Vili nem az utcán él" – hajléktalanszállón az árva fiú Komádiból

"Vili nem az utcán él" – hajléktalanszállón az árva fiú Komádiból
Vili, akit februári cikkünkben átvert rabszolga jelzővel illettünk, még ma sem találja a helyét.

 A fiú, aki zsebéből a nevelőintézet után megkapott állami apanázst csak úgy kiforgatták, akire rásóztak egy hitelt, aki nem tudott kiállni magáért, akitől a sosem látott apjának is csak a pénz kellett volna, na és akit az anyja egy szállón ismert fel. Hogy szülőjét pár nappal később lecsukták tiltott kéjelgésért, már csak hab a tortán. Számon tartja azokat, akik rossz sorsát okozták, de jegyzi mindazok nevét is, akik segítettek rajta.

Kattintson a képre és nézze meg a videót!

Vili még mindig az utcán cselleng. Vagyis, ahogy ő mondja, nem került az utcára, hiszen a hajléktalanszállón él, na meg a nappali melegedőben. Mosakodnia kell minden nap- ez egy új szabály, úgyhogy most szappanra gyűjti az aprót, na meg kenyérre a hétvégére. Kezén, orrán gyógyuló sebhelyek árulkodnak arról, nem megy jól sora.
Majdnem kapott egy lehetőséget. Majdnem. Vigyáznia kellett volna egy házra, de epilepsziája miatt nem maradhat egyedül. Kesereg, hogy nem tanult meg két kézzel szintetizátorozni, pedig akkor már tarthatna valahol. Valahol most is tart. Ő már tudja, hogy tanulnia kellett volna, hogy nem kellett volna megbíznia másokban, tudja, hogy jobb is lehetett volna.