Helyi közélet

2016.12.08. 15:15

Eltűnt egy 73 éves férfi Egyekről

Egyek, Balmazújváros - A rendőrök a lakosság segítségét kérik Bárdos Péter eltűnése ügyében.

Egyek, Balmazújváros - A rendőrök a lakosság segítségét kérik Bárdos Péter eltűnése ügyében.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az eltűnt idős férfi megtalálása érdekében.

Bárdos Péter egyeki lakos 2016. december 7-én tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott életjelet magáról. A férfi felkutatására tett eddigi rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

A 73 éves férfi 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, haja ősz, rövid, szeme barna. Különös ismertetőjele, hogy orrán sebhely látható. A férfi eltűnésekor barna, hosszú kordbársony nadrágot, sötét inget és pulóvert, valamint szürke sportcipőt viselt, illetve egy csíkos szatyor volt nála.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Egyeki Rendőrőrsön (Egyek, Óvoda utca 2. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában