Sport - Salakmotor

2012.08.09. 07:48

Nem szeretne hiányozni

Salakmotor - Magosi Norbert újra bizonyítani akar az augusztus 20-ai Debrecen Nagydíjon.

Salakmotor - Magosi Norbert újra bizonyítani akar az augusztus 20-ai Debrecen Nagydíjon.Bő egy hónapja, hogy Magosi Norbert, a Debrecen Speedway SE salakosa megsérült a debreceni magyar bajnokin. A népszerű salakszóró válla azóta sem jött teljesen rendbe, ám a vaspapucsos már a visszatérését tervezi.

– Az oldalirányú emeléssel gondjaim vannak, ezen még dolgozunk. Természetesen nem bírtam ki, hogy ne üljek fel egy motorra; örömmel tudatom, robogóval már megy az egykerekezés – mondta nevetve a Naplónak Magosi Norbert. – A terveim szerint csütörtökön este Gyulán már a salakmotort is kipróbálom, ezután tisztább képet kapok arról, hogy pihentessem még a vállam, vagy megkezdődhet a terhelés.

Magosi elmondta, amennyiben bírja a keze, akkor jövő héten szerdán a lengyelországi Zielona Gorában a MACEC-kupán áll starthoz, majd egy debreceni edzés is tervbe van véve, hiszen közeledik a Debrecen Nagydíj.

– Mindenképpen szeretnék elindulni az augusztus 20-ai cívisvárosi derbin. Számomra mindig is nagyon fontos volt a Debrecen Nagydíj, talán egyetlen alkalom volt, hogy nem voltam ott a mezőnyben. Szeretem ezt a viadalt, mert nagyon nagy az érdeklődés iránta, sok néző előtt lehet bizonyítani. Egy hónapja nem ültem motoron, éppen ezért szeretnék minden egyes alkalmat, azaz versenyt és edzést megragadni ahhoz, hogy a debreceni versenyre formába hozzam magam – fogalmazott Magosi, aki eddig két alkalommal állt a dobogó legfelső fokán a Debrecen Nagydíjon.

Az augusztus 20-án, hétfőn 16 órakor kezdődő versenyre jegyeket elővételben az Ice-Star Kft. (Debrecen, Mikepércsi u. 10.) üzletében lehet megvásárolni munkaidőben

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!