Világklasszisok ellen játszik a Loki

Világklasszisok ellen játszik a Loki
© Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen, Győr – Az élvonalbeli női kézilabda bajnokság 9. fordulójában a DVSC-TVP a Győri Audi ETO KC otthonában lép pályára szerdán 18 órától.

A házigazda zöld-fehérek eddig veretlenek a hazai bajnokságban, s a vesztett pontok tekintetében is ők állnak a legjobban az NB I-ben. A debreceniek jelenleg 6 ponttal a 8. helyet foglalják el a pontvadászatban.

A meccs egyértelmű favoritja a Győr, még annak ellenére is, hogy vasárnap kellemetlen pofon érte Görbiczéket: a dán Midtjylland 26–21-re nyert a Rába partján. A győriek biztosan szeretnék kárpótolni a szurkolóikat, így vélhetően teljes erőbedobással küzdenek majd a Loki ellen. A hajdúságiak a Békéscsaba elleni kiütéses győzelemmel hangoltak a hétközi bajnokira, így kellő önbizalommal léphetnek pályára a piros-fehérek. Kudor Kitti, a DVSC-TVP csapatkapitánya szerint a csapat elsődleges célja, hogy minél tovább megnehezítsék az ETO dolgát.

Loki-meccs a Főnixben

A DVSC legközelebbi hazai fellépése november 6-án, pénteken 18 órakor esedékes, ekkor az első osztály újonca, a Budaörs lép pályára Debrecenben. A mérkőzés napján rendezik a Provident Kupa férfi felkészülési torna Fehéroroszország-Argentína mérkőzését, s a honi szövetség kérésére a válogatott mérkőzés előtt küzd meg a DVSC-TVP és a Budaörs a Főnix Csarnokban.

HBN
hirdetés