Vigyázat, extankerrel nyomul a Benzin a Campuson!

„Olyan mint a Kerozin, csak mi a földön járunk...” Szerdán 18 órától a húrokba csapnak a Captain Morgan Arénában
„Olyan mint a Kerozin, csak mi a földön járunk...” Szerdán 18 órától a húrokba csapnak a Captain Morgan Arénában - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – A zenekar a Campus Fesztivál szerdai napján zúzza le a rockrajongók hallójáratait.

Az egyik legismertebb, közvetlenül a hazai mainstream mögötti pozícióban elhelyezkedő debreceni zenekarnak kétség kívül Benzin számít, mely négyest Asztalos Attila (ének) Takács Richárd (dob), Farkas Gyula (gitár) és Tóth Laboncz Attila (basszusgitár) alkotja. Utóbbi úriember neve nem véletlenül cseng ismerősen a rockrajongóknak, ugyanis Labi 1989 és 1993 között tagja volt a Tankcsapda zenekarnak, alapítótagként a kezdetektől tolta a legendás trió szekerét egészen kilépéséig. Nem meglepő hát, hogy a Benzin volt előzenekar egy korábbi TCS-turnén, valószínűleg akkor ismerhették meg szélesebb körben a banda nevét az országban, az említett túrán forgatták egyébként videoklipjüket a Csigavér című dalukra 2007-ben. A népszerűségük egyik titka az, hogy brigád a húzós riffek mellé fülbemászó dallamokat pakol oda.

A Benzin 2003-ban alakult, két évvel később jött ki a Radiosex című demójuk, egy esztendőre rá a Színes demo, majd a Túlélő promóciós anyaguk.

Az első nagyobb lélegzetvételű munkájuk a 2010-es Hét fő bűn címre hallgat, amelyet a Rockinform magazin ingyenes mellékleteként kaphattak kézhez az érdeklődők, ehhez az albumhoz készült el a címadó klipjük, melyet mára több mint harmincezren néztek meg.

A csapat idén is folyamatosan koncertezik és új dalaik is születtek, melyeket a tőlük megszokott izmos előadásban vezetnek majd elő a Campus Fesztivál nulladik napján.

HBN-TN


Campus Fesztivál: a lényeg egy helyen!

Debrecen – Testközelből követjük nyomon az idei év legnagyobb debreceni buliját, a Campus Fesztivált. Beharangozók, hangulatjelentések, fotók és videók minden mennyiségben!

hirdetés