Vigyázat, a kispestiek pontért jönnek!

Vigyázat, a kispestiek pontért jönnek!
© Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – A Honvédnál bíznak a vereség elkerülésében, a lokisták hallani sem akarnak arról, hogy ne nyerjenek.

Egyik gárda sem a legoptimálisabb előjelekkel készülhet a szombaton 15 óra 30 perctől kezdődő DVSC-TEVA–Budapest Honvéd bajnoki találkozóra, ha csak a legutóbbi, hétközi fordulóban elért eredményeiket vesszük alapul. A házigazdák a vártnál halványabb produkciót bemutatva 0–0-s döntetlent értek el a Vasas stadionjában, a fővárosi alakulat pedig 1–0-s vereséget szenvedett el az MTK-tól Dunaújvárosban. A találkozót élőben közvetítjük!

Már teljesen egészséges

A kispestiek azért bosszankodnak főként, hogy a helyzeteik megvoltak az MTK ellen, mégis vereség lett a vége. A debreceni kirándulásról a középpályás Nagy Gergő így nyilatkozott a klub hivatalos honlapján: „Újabb nehéz mérkőzés vár ránk. A Debrecen Vasas elleni eredménye nem téveszt meg bennünket. A Loki nagyon jó csapat, otthon különösen erősek, nem véletlenül állnak a második helyen. A mérkőzésnek nem mi vagyunk az esélyesei, de a Ferencváros ellen se mi voltunk, mégis győzni tudtunk”.


Ön szerint mi lesz a DVSC-TEVA - Budapest Honvéd mérkőzés végeredménye?

  • Egy találattal lesz jobb a Debrecen
  • Simán nyer a Loki
  • Sokgólos Honvéd-siker születik
  • Szoros meccsen végül a vendégek viszik el a három pontot
  • Döntetlen

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...

A legutóbbi körben elhullajtott pontok emlegetésével kezdte a Hajdú-bihari Naplónak adott nyilatkozatát Holman Dávid, a Loki támadója. – A Vasas elleni meccset kisebb sérülésem miatt kihagytam, izomhúzódás akadályozott a játékban az elmúlt napokban. A pálya talaját elnézve nem is baj, hogy a szakmai stáb pihentetett, ugyanis elég sérülésveszélyesnek tűnt az angyalföldi gyep. Rossz volt megélni, hogy két pontot a fővárosban hagytunk, de ezen már nem tudunk változtatni, minden idegszálunkkal a Honvéd elleni összecsapásra kell koncentrálnunk. Szerencsére már százszázalékos állapotban vagyok és nagyon várom, hogy szerepet kapjak – mondta Holman.

A labdarúgó úgy véli, kemény, az NB I-ben az egyik legagresszívebb csapattal néznek farkasszemet szombaton. Véleménye szerint a honvédosok be fognak állni védekezni és kontrákra alapoznak majd. – Ez ellen a szervezett védelem ellen kell megtalálnunk a réseket, bízom benne, hogy mindenki jó napot fog ki és sikerült feltörnünk az ellenfél hátsó alakzatát. Pozitívan állunk a meccshez, remek talajú pályán játszhatunk, tehát minden adott egy élvezetes kilencven perchez. Úgy megyünk ki a stadionba, hogy ezt a mérkőzést meg kell nyernünk – zárta mondandóját Holman Dávid.

HBN