időjárás

2019.12.17. 16:40

Szerdán is napos időre készülhetünk

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között várható.

Az ország nagyobb részén változó mennyiségű fátyolfelhőre számíthatunk, emellett szerdán is több órára kisüt a nap. Ugyanakkor az Északi-középhegység területén, illetve szerdán már a főváros térségében, valamint a Fertő környékén is lehetnek tartósan borult, ködös vidékek, éjszaka pedig nagyobb területre terjedhet ki a köd. A ködös tájakon jelentéktelen szitálás előfordulhat.

A déli, délnyugati szél többfelé élénk lesz, a Dunántúlon olykor erős, a Kisalföldön viharos széllökésekre is számítani lehet. Szerdán délutántól fokozatosan mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 9 fok között alakul, de az északi völgyekben néhol fagyhat, míg a Kisalföldön ennél enyhébb idő lesz.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 10 és 16 fok között várható, de a tartósan borult tájakon csupán 5, 8 fok valószínű, ugyanakkor a déli, délnyugati határ mentén ennél melegebb is lehet.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!