Helyi közélet

2008.09.29. 20:00

Egyenlő esélyeket a nőknek!

<p>Debrecen – A nők társadalmi esélyegyenlőségének kérdései, a női karrier lehetőségei címmel rendeztek fórumot a Megyeházán hétfőn. Az eseményen együttműködési megállapodás aláírására is sor került.</p>

A szakemberek, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium és több különböző cég képviselőinek részvételével zajló beszélgetésen a munkábaállás nehézségeiről, a megváltozott szerepekről, az eddig elért eredményekről és a meglévő hiányosságokról egyaránt szó esett.
Az eseményen együttműködési megállapodást írtak alá, mely az Észak-alföldi Régió három megyéjének Esélyek Házai, valamint az Észak-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal között jött létre.

Ennek alapján kölcsönös információátadás, egymás rendezvényein való részvétel valósul meg; az Esélyek Házainak munkatársai pályázatok elkészítésében nyújtanak támogatást illetve a Közigazgatási Hivatalon keresztül tartják a kapcsolatot az önkormányzatok és államigazgatási szervek különböző, az esélyegyenlőség területén érintett részlegeivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában