Videó: Valami ilyesmire számítson az, aki határvadász-toborzásra megy

Akt.:
Videó: Valami ilyesmire számítson az, aki határvadász-toborzásra megy
© Fotó: police.hu
Debrecen – A határvadász-képzés és a rendőri hivatás iránt érdeklődő fiatalokat fogadták a debreceni Határvadász Kiképző Központban.

A Készenléti Rendőrség és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai közösen tartottak nyílt napot és toborzást 2017. április 12-én Debrecenben.

A kiképző központban a toborzó csoport köszöntötte az érdeklődőket, majd tájékoztatót tartottak a képzésre történő jelentkezés feltételeiről. A megnyitó után a rendőrség fegyverzetével, technikai felszerelésével ismerkedhettek meg a fiatalok, akik megtekinthették a leendő határvadászok látványos intézkedéstaktikai bemutatóját, valamint meglátogathattak egy tanórát is.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A határvadász-képzés iránt komolyabban érdeklődőkkel külön is elbeszélgettek a toborzó csoport tagjai, akiknek utána jelentkezési egységcsomagot adtak át.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Továbbra is várjuk a határvadász-képzés iránt érdeklődők jelentkezését! Keressék bizalommal toborzó kollégáinkat! A rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők azonban nem csak náluk, hanem bármely rendőri szervnél érdeklődhetnek. Bővebb tájékoztatás a rendőrség honlapján is elérhető.

– police.hu –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .