Videó: Vádat emelhetnek a debreceni fiataloknak terítő díler ellen

Videó: Vádat emelhetnek a debreceni fiataloknak terítő díler ellen
© Forrás: YouTube / rendőrség
Debrecen – A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint pszichoaktív anyaggal kereskedett.

A debreceni nyomozók megtudták, hogy egy férfi bódító hatású anyagot árul Debrecen külterületén, főleg helyi fiataloknak. A nyomozók a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival május 25-én reggel összehangolt akciót szerveztek, amely során otthonában ütöttek rajta a gyanúsítotton. A nyomozók C. Norbertnél házkutatást tartottak, amelynek eredményeként 300 gramm kábítószergyanús fehér port és zöld növényi származékot foglaltak le.

A 29 éves helyi lakost a rendőrök előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Az ellene új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szakértő bevonásával – folytatott nyomozást a rendőrség október 31-én befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Debrecen - A hajdú-bihari rendőrök Debrecen külterületén, az otthonában ütöttek rajta a férfin. A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozóinak olyan információ jutott tudomására, miszerint egy férfi bódító hatású anyagot árul Debrecen külterületén, főleg helyi fiataloknak. A nyomozók a Cívis Közterüle...