Videó: Újra lesújtottak a hajdú-bihari drogpiacra, egymás után buktak le a dílerek

Akt.:
Videó: Újra lesújtottak a hajdú-bihari drogpiacra, egymás után buktak le a dílerek
© Forrás: YouTube / police.hu
Hajdú-Bihar – A rendőrségi videó szerint a téglási férfira rá kellett törni az ajtót, azóta előzetes letartóztatásba helyezték.

Ugyanahhoz a kábítószerterjesztő-hálózathoz tartozott az a három gyanúsított, akiket a napokban fogtak el a rendőrök. Egyikükre, a nyírmártonfalvai T. Csabára (29) Hajdúhadházon ütöttek rajta a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével április végén, akkor, amikor éppen marihuánát adott el egy helybelinek.

A nyomozás során került képbe egy szintén marihuánát áruló férfi, őt másnap fogták el az egyik debreceni buszmegállóban. A 24 éves B. V. kihallgatásán beismerő vallomást tett. Az ügy szálai azonban egy 30 éves téglási férfihoz (T. Róbert) is elvezettek. A nyomozóhatóság gyanúja szerint tőle vásárolt a nyírmártonfalvai férfi többször is anyagot. T. Róbertet a múlt héten otthonában fogták el, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ő és a T. Csaba előzetes letartóztatásba került, B. V. szabadlábon védekezhet – közölte hétfőn a megyei rendőr-főkapitányság.

A három férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, míg kilenc fogyasztó esetében – szabadlábon hagyásuk mellett – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

HBN


Videó: Egy egész droghálózatot buktattak le a hajdú-bihari rendőrök

A hajdú-bihari rendőrök elfogták azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek. Egyikükre rá kellett törni az ajtót.