Videó: UFO katasztrófa a vb közelében? Lángolt az orosz sztyeppe a földbe csapódó különös valamiktől…

Akt.:
Videó: UFO katasztrófa a vb közelében? Lángolt az orosz sztyeppe a földbe csapódó különös valamiktől…
Nyugat-Kazahsztánban, mintegy 80 mérföldre a foci-vb egyik meccsének helyszínétől (ami azért orosz viszonylatban nem olyan nagy távolság) megmagyarázhatatlan dolog történt: különös tárgyak csapódtak a földbe Bostandyk falu közelében, amitől lángra kapott az orosz sztyeppe.

Egy helyi asszony ezt mesélte az újságíróknak:

– Úgy tűnt, mintha ez a ragyogó gömb forgott volna ahogyan átrepült a falu felett. Ezután lezuhant valahol a falu mögött, és felrobbant. Hangos dörrenés hallatszott. Még a ház is beleremegett. Nagy lángok és füst jelent meg a lezuhanás helyén. Rettegettünk… Jó, hogy senki sem sérült meg.

A tűzoltók fékezték meg végül a lángokat. A falubeliek halálra rémültek, a térségben pedig megszűnt a mobilkommunikáció. A becsapódás helyszínén végül egy ezüstös színű, félig a fúródott, nagyjából 3 méter átmérőjű gömbszerű tárgyat találtak. Később egy másik gömb is előkerült.

mie

mie2

És hogy mik lehetnek ezek?

Bár sokan azt rebesgették, hogy egy földönkívüli űrhajó roncsai csapódtak a földbe, ez nem túl valószínű, mivel az idegenek aligha használnak anyacsavarokat… A legvalószínűbb, hogy egy űrhajó kiürült üzemanyagtartályai tértek vissza a légkörbe.

Forrás: napiufo.hu


Lássuk be, szoktak abból vicces dolgok kijönni, amikor az UFO hívők a NASA Mars fotóit böngészik, és minden sziklára vagy árnyékra ráfogják, hogy egy földönkívüli látható a képen. Ám Scott C. Waring most feltette a koronát a dologra. Szerinte rábukkant egy apró földönkívüli hullájára az egyik fén...

A 45 éves Joe White épp a bárki által elérhető NASA adatbázist böngészte, amikor rábukkant egy fotóra... Rögtön rittyentett is egy videót, hogy felhívja rá az emberek figyelmét: állítása szerint a képen nem mást látni, mint egy ősi idegen már megkövesedett koponyáját. "Mindenki hagyja figyelmen k...
target=”_blank”>napiufo.hu