Videó: Tragikus pusztítás a kínai autópályán (18+)

Akt.:
Tragikus pusztítás a kínai autópályán
Tragikus pusztítás a kínai autópályán
A dél-kínai Guangdong tartományban 19 járművet tarolt le egy teherautó. A balesetben hat ember vesztette életét és másik 16 ember megsebesült a helyi közlekedési hatóságok közlése szerint. Megrázó felvételek!

Forrás: automotor.hu.


Videó: Néha nem sokon múlt a tragédia – Szerencsés kimenetelű balesetek 2016-os válogatása

Az alábbi videó válogatásban olyan közúti balesetekből szemezgettek, amik az idén váltak népszerűvé a különböző videó megosztó oldalakon. Egytől-egyig szerencsés kimenetelűek, bár néha nem sokon múlt a tragédia. Vezessetek óvatosan!

Le akarta videózni, ahogy száguld az autópályán, helyette a balesetét vette fel

Ezer olyan videót láttunk már, ahol egy túlságosan is magabiztos autós egy fedélzeti kamerával 300 km/h-val repeszt az autópályán, néha a leállósávban, néha két autó közt csak épp elférve. Az alábbi vezető is ki akarta próbálni magát ebben a témában, csak épp a fedélzeti kamera helyett telefonnal videózott…

Videó: Borzalmas tragédia Mexikóban – Felrobbant a tűzijáték-piac, legkevesebb 31-en meghaltak

Legkevesebb 31-en meghaltak és több mint 70-en megsérültek, amikor felrobbant egy tűzijáték-piac Mexikóban. A detonációk ereje akkora volt, hogy a területen lévő könnyű-szerkezetes épületek összedőltek és a közeli lakóházak is megrongálódtak. A hatóságok szerint a robbanást emberi mulasztás okozhatta.

Videó: Brutális baleset! Felborult és felrobbant egy kamion, a sofőr túlélte, de hatan meghaltak (18+)

Drámai felvételeket hozott nyilvánosságra a brazil rendőrség egy kamionbalesetről, amelyben hatan haltak meg még júliusban. Az autópálya-kamerák felvételén látszik, ahogy a gyúlékony bioetanolt szállító teherautó 120 km/h-val, vagyis a megengedett sebesség kétszeresével próbált bevenni egy kanyart.