Videó: Te jó ég! Mekkorára nőtt ez a tehén?

Videó: Te jó ég! Mekkorára nőtt ez a tehén?
© Forrás: YouTube
Ausztrália – Ausztráliában megtalálhatták a világ egyik legnagyobb marháját, ami a többi jószág között úgy néz ki, mint egy buldózer.

Knickers 194 centiméter magassággal és 1400 kilóval szerénykedik. Összehasonlításképpen: a holstein-fríz fajta legnagyobb bikája másfél méter magas és maximum egy tonna.

A termetes állat olyan nagy, hogy tulajdonosa eladni se tudja, mert egyik vágóhídra sem fér be, így Knickers végelgyengülésig róhatja az ausztrál mezőket.

Egyébként a világ legnagyobb szarvasmarháját 2010-ben mérték Rómában. A Bellino nevű állat 2 méter magasra nőtt.

Forrás: bbc.com


Oroszország - Közlekedési rendőrök állítottak meg egy autót Oroszországban, ám legnagyobb meglepetésükre egy tehén is előkerült a hátsó ülésről. A szegény állat nem biztos, hogy élvezte az utazást. Videó: Kreatív? A hátsó ülésre tuszkolta be a lopott tehenet Ezt az eltüntetős trükkö...
A 16 éves csokibarna labrador, Jake nem ma kezdte a juhászkodást. A csorda egy pillanatra sem téveszti szem elől az ebet és kitartóan követi. Videó: Tegyen félre mindent, mert nem tudja levenni a szemeit az éppen kikelő fürjekről Mindig jó érzés tanúja lenni annak, amikor megszületik eg...