Videó: Rosszullétet színlelt, majd elővett egy kést

Akt.:
Videó: Rosszullétet színlelt, majd elővett egy kést
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök egy órán belül elfogtak egy férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy dohányboltot.

2016. május 15-én 11 óra körül a debreceni Darabos utcában található Nemzeti Dohányboltba bement egy férfi, és az eladótól vizet kért. Az ismeretlen azt mondta a nőnek, hogy rosszul érzi magát. De amikor az üzlet alkalmazottja oda akarta volna adni a pohár vizet, a férfi elővett egy kést a zsebéből és a bevételt követelte. A megrémült nő a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő pénzt a támadónak, aki a helyszínről elmenekült.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök forró nyomon megkezdték az adatgyűjtést az ismeretlen azonosítása érdekében, amely során az üzlettől nyomkövető kutyát is indítottak. A beszerzett információkat követően a helyi nyomozók megállapították, hogy a feltételezett elkövető Debrecen belvárosában taxiba ült és a járművel elhagyta a várost.A hajdúböszörményi Autópálya Alosztály járőrei a taxit egy órán belül a Hajdúdorog és Hajdúböszörmény közötti úton megállították és a gépkocsiban utazó S. Imrét elfogták. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfinél megtalálták és lefoglalták a kést és az eltulajdonított pénzt. A nyomozók a 20 éves hajdúböszörményi lakost gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Rosszullétet színlelt a dohánybolt kirablója

Debrecen – A Darabos utcai dohányboltban vasárnap 11 óra körül rablás történt. Egy férfi egy késsel a kezében a bevételt követelte az eladónőtől, majd miután a pénzt megkapta, a helyszínről elmenekült – értesült a Napló.

hirdetés