Videó: Rémálom a repülőgépen, kígyó jelent meg a fedélzeten

Akt.:
Videó: Rémálom a repülőgépen, kígyó jelent meg a fedélzeten
© Forrás: Youtube
Mexikó – Az állat leesett a padlóra, majd tovább indult, az utasok meg próbáltak nem az útjában lenni.

Egy zöld kígyót találtak vasárnap az Aeroméxico légitársaság 231-es, Terreón és Mexikóváros között közlekedő járatán. A videó szerint az állat a plafon és a felső csomagtároló között lógott lefelé és kezdett el lefelé tekeredni, mire megijedtek az utasok. Egyikük, Indalecio Medina megörökítette a történteket. Mint mondta, a kígyó leesett a földre, az emberek pedig próbáltak nem az útjába kerülni. Végül az egyik légiutas-kísérő rádobott a kígyóra egy takarót, hogy megállítsa. – Félelmetes helyzet volt, de mindenki nyugodt maradt, és senki nem kezdett el hisztériázni – emlékezett vissza Medina.

Hozzátette, néhány utas elhagyta a helyét, hogy megnézze, milyen hüllőről van szó, de senki nem nyúlt hozzá. A személyzet többi tagja eközben jelezte a problémát és elsőbbségi leszállást kértek a mexikóvárosi irányítóközponttól. A társaság szóvivője úgy fogalmazott, hogy vizsgálják, hogyan kerülhetett a kígyó a fedélzetre, hogy többet ne fordulhasson elő ilyen eset.

anigif_sub-buzz-6234-1478559413-13

(BuzzFeed)


Videó: Brutális méretű, 400 kilós emberevő anakondát fogtak

Brazília – A 10 méteres bestiát Brazíliában egy munkás brigád csípte az építkezésen – méretei alapján bármikor képes benasizni egy embert. Az állatot megölték a helyszínen.

 

Videó: Durva! Élő kígyót dobott a madár a családra

Ausztrália – A családi sütögetést egy nagyon furcsa jelenet szakította félbe: a ragadozó madár egy élő kígyót pottyantott a fejükre.
hirdetés