Videó: Rejtett kamera buktatta le a brutális bébiszittert (+18)

Akt.:
Videó: Rejtett kamera buktatta le a brutális bébiszittert (+18)
Namíbia – Az édesanya furcsa sérüléseket vett észre a csecsemő testén, ezért megnézte a felvételt, amit távollétében a babaszobában felszerelt kamera rögzített. Valósággal sokkolta, amit látott.

Annemarie Theron azonnal jelentette a rendőrségnek a történteket. A videón tisztán látszik, amint a bébiszitter karjánál és nyakánál fogva a gyereket a kiságyhoz sétál, majd egyszerűen beledobja a kilenc hónapos kislányt – írja a Daily Mail.

Szerencsére Lailának nem esett nagyobb bántódása, de az anyukát természetesen nem hagyja nyugodni az eset:

Komoly megrázkódtatás volt végignézni. Az eset után néhány napig sem enni, sem aludni nem tudtam. Rettenetes belegondolni, hogy mióta mehet ez így.”

A bébiszitter májusban állt munkába a családnál, múlt pénteken vették őrizetbe gyermekbántalmazás, erőszak és emberölési kísérlet gyanújával.

Budapest - Szinte pillanatok alatt száguldott végig az interneten a botrányos videófelvétel, amin az látszik, amint egy férfi "tüdőzd le, tüdőzd le" biztatások közepette égő cigarettát dug egy kisbaba szájába. A Blikknek sikerült utolérnie a felvételen szereplő, Lakatos Brendon művésznevű férfit - ...

A kislány nyakán és karjain már korábban is találtak rejtélyes sebeket, Annemarie éppen ezért szereltette be a rejtett kamerát Laila szobájába.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .