Videó: Rád álltak a parkolóban? Itt lehet a megoldás!

Akt.:
Videó: Rád álltak a parkolóban? Itt lehet a megoldás!
© Forrás: YouTube / ViralHog
Bombinhas – Első ránézésre minimum varázslatnak tűnik a Ford mutatványa, pedig pofonegyszerű rá a magyarázat.

Fura manővert vettek fel nemrég a brazíliai Bombinhasban. Egy Ford Mondeo úgy állt ki egy szűkös helyről, hogy egyszerűen felemelkedett a hátsó része, a következő pillanatban pedig már fordult is kifelé az autó.

Nem, egy parafenomén sem volt a közelben, és testépítő sem állt a lökhárítónál, hogy felemelje. A mutatvány titka egy rejtett, ötödik kerék, amit a csomagtartóban helyeztek el, helyzete pedig merőleges a többi kerékre. A sofőr gombnyomásra leeresztette, és egy elektromotor segítségével működésbe hozta.

Hiszi, vagy sem, ez a technológia az 1950-es években jelent meg először, és egy kaliforniai feltaláló nevéhez fűződik. Csúnya pofon a mai, modern parkolási asszisztenseknek.

Forrás: YouTube | ViralHog / Salomondrin


A hatalmas köd miatt megállt a forgalom az autópályán, aztán jött a kamion…
Teljesen leállt a forgalom az Egyesült Arab Emírségekben, az Abu-Dzabit Dubajjal összekötő autópályán, miután a hatalmas köd miatt több autó is összecsúszott ezen a szakaszon. Feltételeznénk, hogy ekkora ködben az a minimum, hogy mindenki elkezd lassítani. De a kamionos nem fékezett... Forrás:...

Mégis mire számított ez a piroson áthajtó orosz autós?
Már rég pirosat mutatott az autósnak a lámpa, amikor gyorsítani kezdett, hogy átérjen a kereszteződésen. Nem sikerült neki... Az alábbi eset az oroszországi Nahodka városánál történt. A videón jól látszik, hogy a jelzőlámpa már zöldre váltott, amikor oldalról egy autós megpróbált átszáguldani a k...