Helyi közélet

2016.10.22. 21:22

"Játékosaim csupán a félidőben értették meg igazán, hogy mit is szeretnénk játszani"

A labdarúgó megye II. déli csoportjában játszott mérkőzések jegyzőkönyvei és edzői nyilatkozatai.

A labdarúgó megye II. déli csoportjában játszott mérkőzések jegyzőkönyvei és edzői nyilatkozatai.

Komádi SE–Debreceni EAC 5–3 (3–1)

100 néző Vezette: Szűcs A. (Keczán L.)

Komádi: Puskás Cs.– Simon S. (Bujdosó D.), Varga L., Tóth L., Miczura Varga T. (Prekup B.), Miczura Varga K. (Fekete Zs.), Holló J. (Puskás Z.), Nagy I., Kóti R., Balogh S., Nagy J. Edző: Szabó Sándor.

Debrecen: Dudás Cs.– Nagy A.(Horváth N.), Soltész P., Hetrovics R., Varga Á., Fodor T., Köstner T. (Rácsai L.), Magi L., Valóczky J., Szőke P. (Ifj. Katona L.), Bíró R. Edző: Katona László.

Gól: Balogh S.(3), Kóti R., Puskás Z., illetve Bíró R.(3) Jók: Bíró R.

Szabó Sándor: – Később nyilatkozik.

Dr. Köstner Tamás: – Kapus, mezőnyjátékos és edző nélkül nagyon nehéz meccset nyerni.

Báránd KSE–Konyári SE 3–2 (3–0)

100 néző Vezette: Hajdú I. (Török Cs., Katona L.)

Báránd: Tóth S.– Csóka G. (Török Zs.), Mester N., Elek J., Szabó L., Ertsey Zs., Schuller I., Karmazsin Z. (Hudák B.), Mester L. (Török D.), Vígh N. (Bogár M.), Bakonyi J. Edző: Mester Norbert.

Konyár: Nagy B.– Tamási S. (Antal G.), Tasi I., Entersz G., Rézműves K., Varga Z. (Serestyén Zs.), Fülöp G., Alimán J. (Hudák I.), Csuka Zs., Nagy A., Nagy D. Edző: Kiss László.

Gól: Vígh N., Mester L., Bakonyi J., illetve Nagy A.(2) Jók: Mindenki, illetve Nagy A. Ifi: 4–4.

Mester Norbert: – Az első félidőben folytattuk a múltheti, kiváló játékunkat. Viszont a második játékrészben kijött a rutintalanság a csapatból. Örülök, hogy egy ilyen komoly erőkből álló ellenfél ellen is sikerült három góllal vezetnünk. További sok sikert a Konyár csapatának.

Kiss László: – Gratulálok a Báránd csapatának a győzelemhez. Ennek mi is nagyban részesei voltunk, hiszen adtunk egy félidőnyi előnyt a hazai csapatnak. Játékosaim csupán a félidőben értették meg igazán, hogy mit is szeretnénk játszani. Ez azonban már akkor kevésnek bizonyult a győzelemhez.

Püspökladányi LE–Nádudvari SE 5–0 (1–0)

150 néző Vezette: Gyarmati I. (Árva A.)

Püspökladány: Kunkli Z. (Petrezselyem T.)– Sós P. (Veres S.), Baranyai L., Fülöp A., Szabó B. (Sass F.), Mogyorósi J. (Kéri M.), Nádházi S. (Mile B.), Mogyorósi Z. (Horváth Á.), Ferenczi L., Horváth I., Szilágyi T. (Danka L.) Edző: Fülöp András.

Nádudvar: Varga Z.– Szász L., Varga T. (Szatmári S.), Kenéz N., Szabó T., Rásó P. (Puskás R.), Kiss A. (Tóth T.), Katona N., Hirzics L. (Rostás M.), Séra P. (Pál I.), Dobi R. Edző: Gere Csaba.

Gól: Szilágyi T.(2), Nádházi S., Danka L., Ferenczi L. Jók: Szilágyi T., Danka L., Sass F. Ifi: 1–0

Fülöp András: – Az egész mérkőzésen uraltuk a pályát. A pontatlanságunk újra fő tényezője volt a játékunknak, de így sem forgott veszélyben a győzelem. Egy nagyon sportszerű ellenfelet tudtunk két vállra fektetni, nagyobb odafigyeléssel és koncentrációval több gólt is szerezhettünk volna, de így is elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel.

Gere Csaba: – Igazi szomszédvári rangadóként indult a mérkőzés. Az első félidőben leginkább a hazai mezőnyfölény és a mi kontráink voltak a jegyezhetőek. Sajnos egy eladott labdából indulva fél óra után megszerezte a hazai csapat a vezetést. A második félidőben tovább folyt a -vizes és kiszámíthatatlan pályán- a mezőnyjáték. A 65. percben egy kétes szituációban megszerezte Ladány a második gólját és ez eldöntötte a sorsunkat. Megjegyzem: két játékvezetőt küldeni egy ilyen felnőtt mérkőzésre, mondván: „Sok mérkőzés van ma, így nem jut mindenhova három fő...” A spori megpróbálta az egyik asszisztense hiányát (összességében jól) kiküszöbölve levezetni a mérkőzést a helyezkedésével, de a második gólt talán leshelyzet előzte meg, s ez akkor döntőnek bizonyult. Utána már kitámadtunk és talán el is fáradtunk, így rendre felkínáltuk a gólszerzés lehetőségét a hazaiaknak, akik még az utolsó másodpercben is betaláltak, kialakítva ezt a túlzó különbségű győzelmüket, amihez egyébként nem fért kétség.

Csökmői SE–Biharkeresztesi VSE 1–2 (0–1)

70 néző Vezette: Papp J. (Pallai Zs.)

Csökmő: Kardos F.– Nyíri I., Holóka Á., Tóth K., Nagy T., Kovács Z., Blága A. (Tóth L.), Schultz L., Nagy S., Budai T., Mata L. (Tóth I.) Edző: Blága Gyula.

Biharkeresztes: Posta N.– Buka Á., Szabó L., Ardelean P., Fésűs K., Szabó D., Perger A., Buka Sz., Trippon T., Varga I., Mohácsi S. Edző: Furka Tibor.

Gól: Budai T., illetve Mohácsi S., Trippon T. Ifi: 3–3.

Blága Gyula: – Később nyilatkozik.

Furka Tibor: – Később nyilatkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában