Videó: Pironkodás nélkül mutatta meg anyatestét a fitneszcsillag

Akt.:
Videó: Pironkodás nélkül mutatta meg anyatestét a fitneszcsillag
© Fotó: Emily Skye/Instagram
Ausztrália – Emily Skye 33 éves ausztrál fitneszcsillag tavaly decemberben adott életet kislányának, és sporteredményei helyett most leginkább azzal ejti ámulatba Instagram-követőit, hogy szégyenérzet nélkül, a legnagyobb természetességgel vállalja fel szülés utáni alakját.

Az egészséges, fiatal anyuka pályafutása során keményen megdolgozott tökéletes fizikumáért, amely most is ott rejtőzik a szülés természetes velejárójának tekinthető túlsúly alatt:

Lógó hasam, zsírpárnáim, narancsbőröm és terhességi csíkjaim vannak, rengeteg izmot veszítettem, de ha befeszítek a hasam még mindig kemény!”

Emily gőzerővel kezdett ismét edzeni, hogy visszanyerje régi idomait, mi pedig egy percig sem kételkedünk, hogy játszi könnyedséggel fog menni neki.

– Daily Mail –


tanc_
Brazília - Táncra perdül velük, így segíti át a szülés fájdalmain a kismamákat egy brazil szülész. A felvétel alapján pedig úgy tűnik, hogy a csípőtekerés és a forró szambaritmusok nagyon is beválnak, mert minden páciens lelkesen rázza kedvenc orvosa oldalán. Dr. Fernando Guedes da Cunha, avagy a...

Fotó: Pixabay
Ausztrália - Legalábbis egy ausztrál férfi és néhány anyuka állítása szerint. A módszer segítségével állítólag mintegy 80 százalékkal csökkenthetők a vajúdás fájdalmai. A trükk pedig nem más, mint a hipnózis. Mark Stephens hipnotizőr egy kisgyermekes anyukával karöltve osztotta meg nézeteit és...