Ügyeleti hírek

2020.02.05. 10:17

Faág zuhant egy autóra, egy másiknak a motortere füstölt

Továbbá sípolni kezdett a szén-monoxid érzékelő egy debreceni házban, Nagyhegyesen pedig egy ötméteres akácfa adott feladatot a tűzoltóknak.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Faág zuhant egy parkoló autóra a debreceni Sétakert utcában kedden délben. A jármű vezetője éppen beszállt az autóba, amikor az eset történt, így ő is megsérült. A cívivárosi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. A mentőszolgálat a sérültet kórházba szállította.

Füstölt egy autó motortere tegnap délután Debrecenben, az Irinyi utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral és egy porral oltó készülékkel megszüntették a motortér füstölését.

Jelzéseket adott le egy szén-monoxid érzékelő tegnap kora este Debrecenben, a Remény utcában egy családi ház fürdőszobájában. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók a helyszínen méréseket végeztek, amelyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató szakemberei a fürdőszobai nyílt égésterű gázkazánt kizárták a rendszerből. Az eset során nem sérült meg senki.

Az úttestre dőlt, így veszélyeztette a közúti forgalmat egy ötméteres akácfa tegnap este Nagyhegyes külterületén. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát – tájékoztatta lapunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában