Videó: Öt gyermek maradt apa nélkül

Akt.:
Videó: Öt gyermek maradt apa nélkül
© Forrás: RTL Híradó
Budapest, Hortobágy – Fiatal volt mind a négy pénteken meghalt tűzszerész. A Hortobágyon hatástalanítás közben életüket vesztett szakemberek összesen 5 gyereket hagytak árván. Az RTL híradójának riportja.

A négy katonát hősi halottá nyilvánította a honvédelmi miniszter. Több laktanyában gyertyákat gyújtottak a tiszteletükre. Egy tűzszerész súlyosan megsérült, őt a budapesti Honvéd Kórházban ápolják. A fiatal katonát a műtőbe tolták be, amikor a hordágyon megkérte a barátnője kezét.Forrás: RTL Híradó


Hortobágyi tragédia: gyújtószerkezet nem volt a bombában, robbanóanyag viszont igen

Stabil az állapota Tóth Péter főtörzsőrmesternek, aki pénteken, a Hortobágyi Nemzeti Park területén történt robbanásban sérült meg és a Honvéd Kórház intenzív osztályán ápolják. A vizsgálatok jelenlegi szakaszában a hiba lehetőségét nem lehet kizárni.


Tragédia rázta meg a Hortobágyot: több tűzszerész meghalt aknamentesítés közben

Tragédia történt a Nádudvartól nyugatra elterülő volt orosz bombázó lőtéren. Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a távirati irodával azt közölte, hogy négy tűzszerész meghalt, egy pedig megsérült. A balesetet robbanás okozta, amely aknamentesítés közben következett be.

hirdetés