Videó: Óriási szerencse, hogy észnél volt! Az utolsó másodpercben mentette meg a nő életét a sofőr

Akt.:
Óriási szerencse, hogy észnél volt! Az utolsó másodpercben mentette meg a nő életét a sofőr
Óriási szerencse, hogy észnél volt! Az utolsó másodpercben mentette meg a nő életét a sofőr
Toowoomba – Csak a sofőr gyors reakciója előzte meg a tragédiát az ausztráliai Toowoombában. Az alábbi felvételen az látható, ahogy egy autós megáll a zebránál, és átenged egy nőt. A mellette lévő sávban azonban egy másik kocsi közelít száguldva.

Sem az a sofőr, sem a gyalogos nem veszi észre a másikat, de a várakozó autós szerencsére igen, és az utolsó másodpercben, a dudára rátenyerelve megmenti a nő életét. Ez tényleg csak centiken, és a másodperc tört részén múlt.

Tisztelet a várakozó sofőrnek és a reflexeinek – a másik autós viszont még csak nem is fékezett.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Utcákon át üldözte a cserbenhagyó sofőrt a hős motoros

Vannak még jó emberek: a férfi gondolkodás nélkül a tovahajtó autós után száguldott, hogy ne tudjon meglógni. Az egészet videóra is vette.

Videó: A reakció a balesetnél, amiről azt hittük, csak a filmekben létezik

A baleseteknél általában ezredmásodpercek alatt kell döntést hozni. Vannak, akik bepánikolnak, mások tökéletesen reagálnak a szituációra. Az alábbi videóban egy igazi „filmes” jelenet játszódik le.

Videó: „Nem vettem észre…” – Két kerékkel ment át a 4 éves fiún, döbbenetes véget ért a sztori!

„Nem vettem észre…” – ez volt a mentsége annak a kínai sofőrnek, aki elgázolt egy 4 esztendős kisfiút Sanghaj külvárosában. A történet azonban meglepő véget ért.

Videó: A buszra kapaszkodva utazott, átmentek rajta. Az igazi döbbenet csak ezután jött!

Az alábbi úriember valamiért úgy érezte, a buszra felülve utazni már nem elég menő, így inkább a hátuljára kapaszkodva robogott. Más kérdés, hogy nem bírta sokáig és leesett, majd átment rajta egy kisteherautó. És aki azt hiszi, jött a mentő, és itt volt a sztori vége, az hatalmasat téved. Itt a modern Terminátor!