Videó: Nyolc év után új videóklippel jelentkezett Kasza Tibi

Akt.:
Videó: Nyolc év után új videóklippel jelentkezett Kasza Tibi
© Forrás: Youtube / Kasza Tibor
Budapest – Valentin-napon látott napvilágot a videó, amely azóta több mint egymilliós megtekintésnél jár.

Nagyon boldog vagyok a dal fogadtatása kapcsán, s különösen büszke vagyok arra, hogy egy rendkívül erős mezőnyben állt helyt a klip”

– nyilatkozta Kasza Tibi a klip kapcsán a Blikk.hu-nak. Az énekes a lapnak azt is elárulta, hogy nem áll szándékában itt megállni, újabb dalokkal fog kedveskedni a rajongóknak.

A Rico közreműködésével készült dalhoz két helyszínen, Magyarországon és Thaiföldön forgatták a klipet. Az itthoni munkálatok során az egyik szünetben a kamera megörökítette, ahogy Kasza Tibi karjaiba veszi a kislányát, a jelenet pedig olyan jól sikerült, hogy a szülők úgy döntöttek, benne hagyják a klipben.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Szívhez szóló költeménnyel készült a Valentin-napra Kollányi Zsuzsi. A belevaló kismama egy romantikus duettel lepi meg rajongóit, amit Szolnoki Péterrel közösen adnak elő. A dalt Zsuzsi szerelmével, Abelovszki Attilával közösen írta, Szolnoki Péterrel pedig tökél...

Terecskei Rita
Budapest, Miskolc - Hosszú kihagyás után új videoklippel is ünnepel az idén 20 éves együttes. Hosszú kihagyás után új dallal jelentkezett a Zanzibar. Az idén 20 éves együttes Mi van? című dalához videoklip is készült, amely megtekinthető a legnépszerűbb videómegosztó portálon. Addikcióveszély S...