Videó: Nem történt szexuális erőszak a Bem téri támadó szerint

Videó: Nem történt szexuális erőszak a Bem téri támadó szerint
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – „Bűnös vagyok” – ezt mondta pénteken megtörten a bíróságon az a férfi, aki tavaly ősszel megtámadott és megerőszakolt egy 17 éves lányt Debrecenben. Szerinte szexuális erőszak nem történt, a vád szerint azonban igen.

A hajdúhadházi férfi nyolc évre is rács mögé kerülhet. Ítélet 1-2 héten belül várható.

Forrás: rtl.huEgy hét múlva elítélhetik a Bem téri szexuális erőszak elkövetőjét (18+)

Beismerő vallomást tett és elismerte bűnösségét pénteken a Debreceni Járásbíróságon az a hajdúhadházi férfi, akit egy debreceni nő elleni szexuális erőszakkal vádolnak. V. József (41) tavaly októberben, a hajnali órákban támadta meg áldozatát a Bem téren. A 22 éves sértett többször megütötte az őt halálosan megfenyegető vádlottat, de amikor a férfi bántalmazni kezdte, inkább pénzt ajánlott, csak hagyja abba az erőszakoskodást. V. József végül elvette a felkínált 13 ezer forintot és elmenekült. Jövő pénteken elsőfokú ítélethirdetés.


Videó: Elsírta magát a kamerák előtt a Bem téri erőszak gyanúsítottja

A férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy októberben megtámadott és meg akart erőszakolni egy 21 éves lányt Debrecenben, a bíróságon nyilatkozott az RTL Híradónak. Azt mondta, olyan részeg volt, hogy azt sem tudja, mi történt. Sírva kért bocsánatot.